Aké sú požiadavky CNC vŕtačky na životné prostredie v Južnej Amerike?

Vysokorýchlostný CNC vŕtací a frézovací strojje relatívne nový typ stroja.Je efektívnejšia ako tradičné radiálne vŕtačky, má nižší nákladový výkon a jednoduchšiu obsluhu ako bežné frézky alebo obrábacie centrá, preto je na trhu veľký dopyt.Najmä pre rúrkové dosky výmenníka tepla, príruby, ventily, polovičné hriadele, otočné ložiská atď., Všetky obrobky, ktoré je potrebnévŕtané a frézované v dávkach, CNC vŕtačky a frézky to urobia dobre a určite výrobcov osviežia.

CNC vŕtačka na rúry

 

Aké sú teda požiadavky CNC vŕtačky a frézky na výrobné prostredie?V skutočnosti je to podobné výrobným požiadavkám väčšiny veľkých strojov.Nasledujúci editori ich uvedú jeden po druhom:

1► NeumiestňujteCNC strojv polohe, kde svieti slnko.

2►CNC stroj neumiestňujte na vlhké, studené a prašné miesto.

3►Neumiestňujte CNC stroj s trvalou vysokou teplotou a prevádzková teplota CNC vŕtačky by mala byť nižšia ako 30 °C.Relatívna vlhkosť vzduchu by nemala presiahnuť 80%.

4►CNC napájací box obrábacieho stroja by mal byť vybavený odsávacím ventilátorom alebo priemyselným vzduchovým chladičom na udržanie stabilnej prevádzkovej teploty alebo malej zmeny teploty elektronických komponentov, najmä centrálnej procesorovej jednotky. CNC napájací box obrábacieho stroja obrábací stroj by mal byť vybavený odsávacím ventilátorom alebo priemyselným chladičom vzduchu, aby sa udržala stabilná prevádzková teplota elektronických komponentov, najmä centrálnej procesorovej jednotky. Nadmerná teplota a vlhkosť okolia znížia životnosť elektronických komponentov automatického riadiaceho systému , čo vedie k mnohým bežným poruchám a tiež zvýši prašnosť, čo vedie k poruche skratu dosky plošných spojov.

5►Okolie CNC obrábacích strojov by malo zabrániť elektromagnetickému rušeniu spôsobenému silnou elektromagnetickou indukciou.

6►Neumiestňujte CNC obrábací stroj na miesto erodujúceho plynu, aby ste zabránili znehodnoteniu elektronických komponentov a korózii dielov z kovového materiálu spôsobenej naleptaným plynom, čo ohrozí každodenné používanie CNC obrábacích strojov.

7►Automatické vŕtačky by sa mali vyhýbať vysokorýchlostným dierovacím strojom, kovacím zariadeniam a iným vysokovibračným strojom a zariadeniam, aby nedošlo k poškodeniu presnosti a stability obrábania CNC obrábacích strojov, zlému kontaktu elektronických komponentov, bežným poruchám a ohrozeniu stabilityCNC obrábacie stroje.

 


Čas odoslania: 31. marca 2022

Pošlite nám svoju správu:

Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju